IRÁNYÍTSD AZ UNIVERZUMOT A VÉGTELEN KESZTYŰVEL!

Ismét egy együttműködés a DeAgostinivel. Nekem nagyon bejön ez a dolog. tetszenek az eddigi kiadványok is. Mondjuk ez szépen fog kinézni amikor elkészül és világít. Gondold el. Ülsz a sötét szobában és csak a Végtelen Kesztyű világít. Hát, instant kell.

A De Agostini kiadó új, exkluzív gyűjteményével most te is könnyedén lehetsz az univerzum ura!

Rendeld meg most a De Agostini kiadó legújabb gyűjteményét és legyél te az univerzum mindenható ura! A De Agostini legújabb kiadványával most lépésről lépésre összeépítheted a Marvel univerzum egyik leghíresebb ereklyéjét a Végtelen Kesztyűt! A gyűjtemény megrendelhető a kiadó weboldaláról: LINK. Használd az egyedi promóciós kódodat: THANOSHU és élvezd az előfizetéssel járó csodás ajándékokat!

A Végtelen Kesztyű a Marvel-moziuniverzum legnagyobb hatalmú tárgya, amelyet Thanos azért hozott létre, hogy a hat Végtelen Kő erejét harmonikus egyensúlyban ötvözze. Aki a Kesztyűt viseli, egyszerre lesz ura az Univerzum összes erőforrásának: elmének, léleknek, térnek, hatalomnak, időnek és valóságnak! Ha szeretnéd, hogy az otthonodban a kozmosz legértékesebb tárgya is veled legyen, akkor ezt a sorozatot neked találták ki!

Ezzel a csodálatos új sorozattal tied lehet a világegyetem minden erőforrását irányító Végtelen Kesztyű. Az előfizetéssel pedig további értékes ajándékok várnak rád. Fizess elő az elsők az alábbi linken: LINK az alábbi kód használatával: THANOSHU és legyen tied az összes előfizetői ajándék: Marvel Végtelen Kesztyű bögre, baseball sapka, póló, gyűjtőmappa.

Igazi rajongó vagy? Akkor állítsd ki a Végtelen Kesztyűt a filmek által ihletett különleges, nagy méretű talapzaton, amely fényhatásaival tökéletes kiegészítője a Kesztyűnek. A világító talpazat a prémium előfizetés része!

Sőt, ha 2023.03.07-ig megrendeled a sorozatot, egy extra ajándékot is küldünk neked Vasember 1:6 méretarányú kesztyűjét! Az extra ajándékot a 12. előfizetői csomaggal együtt kapod meg.

A bejegyzést a DeAgostini támogatta.

Hozzászólás

Design a site like this with WordPress.com
Kezdjük el